Decàleg de consells de la FICC als autocaravanistes.

 

                                

 

La Comissió d’autocaravanes de la Federació internacional de Clubs Campistes té publicat aquest decàleg de consells als autocaravanistes:

 

1.- L’ús de l’autocaravana inclou regles mentre es condueix com també el respecte pel veïnat quan s’està aparcat.

2.- Protegeixi la naturalesa i el medi ambient. La majoria dels autocaravanistes aprecien la natura, protegint les condicions naturals mantenim un preciós manera d’entreteniment per tots els campistes.

3.- Mentre estigui aparcat eviti entorpir el trànsit, la visió de qualsevol activitat comercial, monuments i centres històrics.

4.- Si ha de aparcar en zones urbanes abstingui’s de fer-ho en llocs inapropiats i no ocupar els límits exteriors del vehicle amb aparells d’acampada.

5.- Les aigües grises i WC químic han de ser evacuats en els llocs apropiats per a tal fi.

6.- Si decideix pernoctar utilitzi, si és possible, les àrees corresponents, en qualsevol cas, les zones protegides i la senyalització han de ser respectades.

7.- Quan condueixi en grup és convenient que ho faci mantenint una distància raonable, amb el propòsit de facilitar l’avançament a altres conductors.

8.- Mantingui els animals domèstics subjectes per una corretja per a no causar inconvenients a altres persones.

9.- Cridi l’atenció -de manera cortès- als autocaravanistes que actuen incorrectament fent-los veure que la seva actitud només pot danyar la nostra imatge.

10.- Expressar una actitud cordial amb el veïnat, a les zones visitades, és el millor segell de estima i respecte que els autocaravanistes poden oferir.

Deixa un comentari