Març 2018, Calçotada

Calçotada 2018

Enguany ens trobarem a Piera, els dies 9-10 i 11 de març per celebrar la calçotada, amb el següent programa:

Divendres 9:   trobada a l’aparcament del Gall Mullat, a partir de les 14 hores.  

GPS N41º 31’ 14.1” E 1º 45’ 09.2”

Clikeu per inscriure’t    

Dissabte 10:

10:00h: Rotllana de benvinguda

Visita poble, per lliure i “mercadillo”

14:00h: Calçotada al Restaurant La Cantina

Tarda lliure.

9 del vespre:   cremat de rom amb pastes.

Diumenge 11:  

10:00h: sortida, amb els vehicles, cap a Torrelavit, poble  de la veïna  comarca de l’Alt   Penedès.

El desplaçament és de 19 km., uns 25 minuts.

Lloc per aparcar: GPS N 41º 26’ 56.6” E 1º 43’ 46.0”

11:00h: Visita al centre d’interpretació de l’aigua.

Ens faran una visita guiada per mostrar-nos la importància del riu i el seu entorn.

El Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit mostra l’estreta relació que hi ha entre el Riudebitlles, amb els seus afluents, i la història i el paisatge de Torrelavit. En aquest espai podràs descobrir la importància que ha tingut el riu en la vida del poble i l’ús que s’ha fet de l’aigua en l’àmbit domèstic, gràcies a les fonts i safareigs; en el regadiu, mitjançant pous, rescloses i canals, i en l’àmbit industrial, amb la construcció de dotze molins paperers que des del s. XVII fins al s. XX van fer de Torrelavit un important centre industrial paperer.

Acabada la visita, que dura 1 hora, cloenda de la trobada.

 

Es pot visitar, també, al poble, el carrer Major, església de Santa Maria de Lavit, Pont de les escoles, i com a més important, l’església romànica de Sant Marçal de Terrassola. També hi ha diversos safareigs pel camí del Riu.

 

Preu de la Trobada: 30 € per persona.

DATA MÁXIMA: 5 DE MARÇ

 

Comuniqueu la vostra inscripció al correu de la secció info@autocaravanesucc.cat o mitjançant el formulari prement el botó de mes a baix

Clikeu per inscriure’t

 i feu transferència de l’import al compte: ES26 2100 0777 4101 0051 1778

======================
Recordeu que tenim per norma acceptar que a les trobades es puguin portar  amics, només una vegada, i sempre comunicant-ho, la organització ha de saber la quantitat de vehicles i persones que hi assistiran. Així mateix, recordem que es imprescindiblecomuniqueu per correu, o per telèfon la vostra inscripció, tant si heu fet l’ingrés corresponent, com si la trobada es sense cost, pel sol fet de fer l’ingrés, no sempre ens es suficient, ja que molts cops, en l’extracte del compte no ens consta el nom o número de soci.