Febrer 2013

Les areas AC a les Cooperatives Agricoles aviat podran ser una realitat a Catalunya.

 

 

Important reunió de la Federació de Cooperatives Agraries amb autocaravanesucc.
         

 

De fa anys la nostra secció està treballant per dotar d'una major infraestructura per les autocaravanes a Catalunya
Dintre d'aquesta línia de treball sempre hem cregut que podia ser aplicable un programa tipus France Passion , desprès de gestions directes amb explotacions s'han aconseguit discrets resultats com la creació de l'area  de  Artcava de Avinyonet.
Per tal augmentar la difusió de les nostres gestions, es van iniciar i contactes i reunions amb La UNIÓ DE PAGESOS.
Aquest ens van mostrar la impossibilitat de poder aplicar el programa France Passion, , ja que al nostre país afortunadament els controls de qualitat son molt exigents. vendre directament els seus productes als visitants de les seves explotacions no seria viable.

 

 

FEDERACIÓ DE COOPERATIVES AGRÍCOLES (FACA)
Es per aquest motiu que ens em adreçar a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya que després de varis contactes es va acordar reunir-nos el dia 12 de Febrer a la seva seu del carrer Ulldecona de Barcelona.
A la reunió em assistir per part de la Federació , El Cap d'Unitat de Formació i Desenvolupament Rural i secretaria i per part de la Secció d'autocaravanes de la UCC: Joan Galtes, Jordi Milà, Manuel Grandes i Jaume Huertas.
A la reunió es va exposar el programa DE France Pasion amb abundant documentació, la idea va ser acollida molt positivament.
Els em informar que a França no cobra'n i que considera'n als autocaravanistes uns invitats a les seves propietats i que el benefici el poden tenir-ne la venda dels seus productes, la qual cosa simplifica les qüestions burocràtiques.
També se'ls va informar ,de que la creació d'areas de servei ecològic per omplir i buidar aigües ,representava la possibilitat de sortir a totes les webs autocaravanistes, que son consultades pel casi el milió d'autocaravanistes d'Europa.
En nom de la nostra secció ens em ofert a assessorar  i recolçar-los en tot moment.
Si tot va bé tindrem noticies aviat.

 

 

Resposta de la FCAC dia 13 de Febrer

Benvolguts,

 

 seguint el fil del que varem parlar ahir, avui hem pogut comentar el tema amb el Sr. X....P.., responsable polític de Desenvolupament Rural al Consell Rector de la Federació, que ha valorat molt positivament el tema, com una oportunitat d'apropar els productes de les cooperatives a potencials clients.

 

 

A nivell de Federació ho explicarem a les cooperatives associades i mirarem de recollir aquelles que hi tenen interès, per tal que posteriorment puguem treballar-ho amb elles.

Restem doncs en contacte.

Ben atentament,

 

 

 

 

 

Trobada Febrer 2013, Calçotada a L'Espluga de Francolí

 CALÇOTADA

  

Divendres 15

  

El lloc de la trobada serà (si us plau respecteu-lo), a partir de les 17h del divendres 15 a L'Espluga de Francoli al pàrquing del PARC FLUVIALGPS: N 41° 23' 54.25" ;  E 1° 6' 17.44" 

 Dissabte 16

  

A les 11 h. despres de la Rotllana anirem a veure "El Celler modernista y Museu del Vi".

 

  

A les 13.30 h. anirem amb les autocaravanes al Resturant Simo de Palau on tindrem la Calçotada.

               

A la tarda temps lliure per a la migdiada , passejar i si hi ha lloc, petanca.

 Pernoctarem en el mateix pàrquing del restaurant

 

  Diumenge 17

  A les 11 h. Cant del Adeus i cap a casa, fins la propera.

  El cost de la trobada és de 35 EUROS per persona major de 12 anys, import que com sempre s'ha d'ingressar al compte de la secció: 2100 0777 41 0100511778 confirmada per fax al: 93 265 04 19, a l'email autocaravanesucc@uccat.com  o trucant al club. 24 de febrer Asamblea General del Club, Zona Acampada Emili Freixas, K3, és molt important que assistiu. Es pot anar el dissabte amb l'autocaravana i pernoctar per sol 8 euros.

  L'import inclou les visites, i la Calçotada.

    La inscripció i transferència per participar a la trobada s'ha de realitzar com a molt tard el 11 de FEBRER.

Recordem que la secció disposa del telèfon 636520846 per a qualsevol informació durant les trobades. Així mateix al nostre web: www.autocaravanesucc.cat  es pot veure el detall de les trobades amb les seves fotos a l'apartat "Galeria", així com diverses informacions útils.

 

  

 Us recordem que per evitar problemes d'última hora, consulteu la nostra web: www.autocaravanesucc.cat, o truqueu al club per confirmar que no hi hagi hagut cap canvi en el lloc de la trobada o de l'import 

 


RESERVEU

 

  


 Trobada de març el dies 14, 15 i 16 a Solsona.