Març 2013

TROBADA 19,20, i 21 ABRIL 2013 FALSET

Trobada de l'amistat Catedrals del Vi & Secció autocaravanes Fotos sortida:http://autocaravanesucc.cat/node/1096

Reportatges sortida: -http://www.acnomadas.com/ac-camper/item/453-kedada-de-autocaravanas-en-falset.html

-http://www.viajarenautocaravana.com/articulos_detall.php?idg=54308

Per tal de portar a bon port els acords amb la FCAC , em decidit cel.lebrarlo amb una trobada d'amistat Cooperatives i autocaravanes.

En poc temps podrem comptar amb"LA RUTA DE LES CATEDRALS DEL VI AMB AREAS DE SERVEI PER LES AUTOCARAVANES".

19 d'abril

Lloc de trobada a l'aparcament de la Cooperativa:

GPS: N 41° 8' 36,13" ; E 0° 49' 4,85" .

Aparcament per divendres nit fins diumenge matí, el lloc d'estacionament no queda tancat.

- La proposta inclou finalment les següents activitats per al dissabte 20 d'abril:

- 10.30 - 11.30 Esmorzar Fred a la Cooperativa. L'esmorzar inclourà el següent: Pa torrat amb tomàquet,Torrades, Embotit i formatge, Cafès, Aigua i vi.

A més hi haurà taules / cavallets, cadires, tovallons, estovalles, etc.

- 11.30 - 14.30 Visita teatralitzada al celler i visita guiada al castell (faríem dos grups de 50 i 50). Després els grups es canvien.

Son gent molt divertida mireu el yotube del 100 aniversari;

http://www.youtube.com/watch?v=oNIQA_QW2n0

Diumenge 21

10.30 Cant del adeus.

- El preu final per persona és de 17'50 euros pel socis i de 20 €/px, pels no socis, import que com sempre s'ha d'ingresar al compte de la secció 2100 0777 41 0100511778 confirmada pel fax 932650419, al mail autocaravanesucc@uccat.com o trucant al club.La inscripció o transferència per participar s'ha de fer com a molt tard el 12 d'abril.

Recordem que el club disposa de telèfon 636520846 per consevol informació durant les trobades

.http://autocaravanesucc.cat/node/1096 Fotos de la sortida:

Calanda ens convida a la seva Setmana Santa

Arran de l'advertència que ens van enviar del Sobrarbe amb amenaça de sanció de fins a 6000 euros, un soci de la secció de autocaravans de la UCC, s'ha posat en contacte amb l'alcalde de Calanda, per saber si autoritzaven l'estacionament en aquesta població durant setmana santa.
Aquest matí l'alcalde d'aquesta població s'ha posat en contacte amb el nostre president i no només es pot venir sinó que ens conviden a visitar aquesta població a la Setmana Santa, segons sembla ho ha consultat amb amb la comandància de la Guàrdia Civil i per ells no hi ha cap problema.
El terreny que ens reserven a Calanda està a Avda Diputació (Carretera A226) juntament poliesportiu descobert i piscines municipals, la referència és que està per darrere del Restaurant CASA ROYO. Està a uns 750 mts. de la Plaça Major.
N 40°56'20.78" O 0°13'21.87"
En aquesta zona viu l'alcalde i em diu que se senten els tambors de lluny però no molesten per dormir.
Esperemos que les comarques del Pirineu Aragones segueixin el seu exemple.
Carta del alcalde:
Buenos días, soy José Ramón Ibáñez, Alcalde de Calanda y el objeto de este correo es informarles de que este Ayuntamiento y con ocasión de la celebración de nuestra Semana Santa, ha habilitado una zona, concretamente al lado del polideportivo y de las piscinas municipales, para que todos los visitantes que se desplacen a nuestro municipio en Autocaravana, puedan pernoctar allí sin ningún problema.
Calanda es un pueblo amante de sus tradiciones pero abierto al mundo, por algo somos la cuna del genial Luís Buñuel, por lo que es un placer para nosotros, acoger a cuanto visitantes desean conocernos, finálmente recomiendo a cuantos acepten esta invitación y pasen unos días entre nosotros a que no se limiten a ver nuestras procesiones y tamboradas y que intenten visitar el CBC, Centro Buñuel Calanda, magnífico centro de interpretación de la figura y obra de nuestro genial paisano.
A la espera de poder vernos en Calanda, les saluda atentamente
José Ramón Ibáñez Blasco
Alcalde de Calanda

Sis Cooperatives Agrícoles interesades en fer areas d'autocaravanes.

Reunió FCAC - Autocaravanes UCC: Us proposem la següent trobada per seguir treballant. Veureu que us proposem fer-ho in situ per fer-ho el més pràctic possible. El format seria una primera reunió amb les cooperatives per explicar el potencial i els requeriments del pàrquing d'autocaravanes, i després una visita a una possible zona d'aparcament de la cooperativa per valorar ja a lloc els requeriments.
- Objectiu: Valorar el potencial de les àrees d'aparcament i servei per autocaravanes a les cooperatives, de forma pràctica.
Dia: 26 de març
Hora: 16'30 h.
Lloc: Cooperativa de Vila- Rodona (C/Enric Benet 4, Vila-Rodona)
Assistentsn previstos: Marc Riera, Xavier Pié (FCAC), representants d'Autocaravanes UCC, representants de les 6 cooperatives interessades fins al moment

Trobada de Març a SOLSONA


Catedral i portal del Pont a Solsona RI-51-0000691SOLSONA

Divendres 15

El lloc de la trobada serà (si us plau respecteu-lo), a partir de les 17h a Solsona al pàrquing enfront del teatre , arriban per la C55 seguir per Solsona crta. de Manresa y crta. de Bassella, passada la estacio d'autobusos gireu a l'esquerra pel carrer Nou: GPS: N 41° 59' 44.88" ; E 1° 30' 53.20"

Dissabte 16

A les 11 h. despres de la Rotllana farem la visita guiada al poble y casc antic.


-Menjar i resta del dia lliure

-Pernoctarem en el mateix pàrquing

Diumenge 17

A les 11 h. Cant del Adeus i cap a casa, fins la propera.

RESERVEU:
19, 20 i 21 trobada d'abril
18, 19, 20 i 21 de maig farem el nostre aniversari

El cost de la trobada és de 5 EUROS per persona major de 12 anys, import que com sempre s'ha d'ingressar al compte de la secció: 2100 0777 41 0100511778 confirmada per fax al: 93 265 04 19, a l'email autocaravanesucc@uccat.com o trucant al club.

La inscripció i transferència per participar a la trobada s'ha de realitzar com a molt tard el 11 de MARÇ.

Recordem que la secció disposa del telèfon 636520846 per a qualsevol informació durant les trobades. Així mateix al nostre web: www.autocaravanesucc.cat es pot veure el detall de les trobades amb les seves fotos a l'apartat "Galeria", així com diverses informacions útils.

Us recordem que per evitar problemes d'última hora, consulteu la nostra web: www.autocaravanesucc.cat, o truqueu al club per confirmar que no hi hagi hagut cap canvi en el lloc de la trobada o de l'import

Gratuitat alta CB 27 als jubilats.

Ens comenta el company Xavier Agustí que al anar a Telecomuniacions a legalitzar la seva emisora CB27 li van informar del següent:

Legalitzar-la costa uns 80 euros i després s'ha de renovar cada tres anys.

La sorpresa ha sigut que pels jubilats aquesta gestió es gratuita, no innecesaria.

Com molt dels nostres socis gaudeixen de la situació de jubilats, us recomenem que no aneu il.legals.

La falta de legalització es sancionable per les autoritats de tràfic.