Novembre 2016

TROBADA DESEMBRE

TROBADA DESEMBRE

Dinar de Nadal


Per tal de tancar l’any de la millor manera possible, hem preparat una trobada gastronòmica de Nadal.

Ens acomiadarem del 2016 i ens desitjarem una bona entrada d’any amb un dinar al restaurant LA CANTINA, a Piera, de tan bon record després de celebrar, fa 3 anys , el nostre aniversari.

El programa serà el següent:

 

Divendres 16: Trobada a l’aparcament del Gall Mullat de Piera, a partir de les 16 hores

GPS: N 41º 31’ 14.2”  E 1º 45’ 09.3”

 És recomanable accedir pel carrer Balmes, estigueu atents, en encreuament de l'Av. Barcelona amb C/ Balmes existeix una rotonda que no figura en el plànol

 

Lloc trobada

Dissabte 17:    

10:30: Rotllana de benvinguda

Matí de visita, lliure, al poble i “mercadillo”

14:00: Dinar de Nadal, al restaurant.

Tarda lliure.

Campionats de rumming, parxís i petanca,

si hi ha quòrum suficient i el temps acompanya.

Diumenge 18:  

10:00: Xocolatada amb coca.

11:00: mes o menys, cloenda i cant dels adéus.

Tornada a casa, per preparar coses pel Nadal.

 

Preu de la trobada, inclòs el dinar, 19 € per persona


El dinar, en el que podrem triar entre 6 plats de primer i 6 de segon, inclourà vi, cava, cafès i de postres neules i torrons.

La data màxima per inscriure’s, es el 12 de desembre.

Com sempre, feu la inscripció per mitjà el correu electrònic, indicant els plats escollits, i el pagament al compte: ES26 2100 0777 4101  0051 1778

 

Plats a triar:

PRIMERS

Sopa de brou amb galets

Trinxat de col i patates amb cansalada

Canelons de la casa gratinats

Cargols a la catalana

Amanida de gambes, pinya i salsa de iogurt

Musclos al vapor

 

SEGONS

Braó de porc al forn amb patates panadera.

Botifarra de Calaf a la brasa amb mongetes.

Peus de porc a la brasa, amb all i oli.

Bacallà a l’all, gratinat.

Calamarcets a l’andalusa.

Lluç fresc a la planxa

Castanyada 2016

SANTA COLOMA DE QUERALT

Inauguració de l’àrea i castanyada

11-12 i 13 de novembre

 

 

Divendres 11:

Lloc trobada al carrer Llorac amb Travessia Exterior. 

GPS N 41º 32’ 12.7”  E 1º 22’ 54.5”

Dissabte    12:

 

10:00h: Rotllana de benvinguda.

Visita lliure a la Fira del Safrà.

 

13:30h: Inauguració de l’àrea per les autocaravanes.

Pica - pica obsequi de l’ajuntament .

 

Dinar per lliure.


Tarda de relax i preparar torrada de castanyes. 

 

Preparació sopar de germanor, instal·lació de taules, al lloc destinat a l’efecte.

 

21:00h: Sopar de germanor i castanyada.

La organització posa les castanyes i vi dolç.

 

Diumenge    13

 

11:00h: Visita a la fàbrica de cerveses artesanes La Segarreta, amb degustació del productes.

13:00h: Cloenda i cant dels adéus.

 

14:00h: Dinar, OPCIONAL, al restaurant Cal Ton.


 Menú del dinar, a triar entre 7 plats de primer i 8 de segon. Clikeu aqui per triar els plats 

 

Envieu correu a la secció, autocaravanesucc@uccat.com, notificant la vostra inscripció i els plats escollits, si es aquesta la vostra opció.

Per inscripcions fora de termini, no garantim puguin triar plats.

 

Preu inscripció: 10 € per persona.

Dinar opcional: 15€ per persona, inclou primer, segon, beguda postra i cafè.

 

 

Podeu fer l’ingrés al compte:  ES2621000777410100511778 indicant nom i  número de soci.

Data màxima d’inscripció : 7 de novembre