Nova àrea a CALAF promocionada per la nostra secció.

  

PROXIMA INAUGURACIÓ

Després  d’anys de negociació i assesorament  amb  l’Ajuntament de Calaf  portades per la nostra secció  d’autocaravanes de la UCC, encapçalades  pel  nostre company  Dani  Hernandez veí d’aquesta població, hem aconseguit que creï instal.lacions per autocaravanes en un solar municipal , per tal d'impulsar aquest tipus de turisme  en aquesta població.

Calaf va demostrar amb la seva acollida a una trobada de la nostra secció i amb el serveis per autocaravanes que  disposa la gasolinera de Bon Àrea, la seva sensibilitat cap el nostre tipus de turisme.

Calaf, però,  no disposava de cap superfície adequada per l’estacionament d’autocaravanes, amb els serveis que requereix. L'Ajuntament ha respòs molt satisfactòriament a aquesta demanda.

Aquesta àrea podrà donar acollida a quatre autocaravanes i comptarà també amb una zona d’esbarjo i una altra de picnic. Els ususaris hauran de recollir prèviament una clau a l' oficina de turisme i podran fer us dels serveis per un espai de temps no superior a 48 hores.

La parcela està situada a la confluència dels carrers de Berlín, Plus Fort i Carrilet  i té una superficíe  de a prop de 900 metres quadrats. L’Ajuntament ha costejat els materials , mentre que que la mà d’obra ha anat a càrrec de diversos treballadors contractats mitjançant  plans d’ocupació.