Castanyada. Octubre 2011Colonies fabrils , museus, monestir, rucs i


 
 28, 29, 30, 31 d'ctubre i 1 de Novembre.

Aquest mes d'octubre, a la trobada celebrarem la castanyada. Serà un cap de setmana llarg ja que el dia 1 de novembre és dimarts i els afortunats podran gaudir del pont, (indepen- dentment dels jubilats que sempre el tenen) .

 

La trobada començarà el divendres 28 a partir de les 18 hores (si us plau respecteu l'horari) a la Colònia Cal Vidal, (per la C16 uns 4 Kms.  abans d'arribar a Puig Reig); GPS: N 41 º 56 '39 ";   E 1 º 52 '51 ".      

 

El dissabte 29, després de la visita al complex fabril de la Colònia Vidal, dinarem al mateix pàrquing (per lliure). Per la tarda anirem cap a Prats de Lluçanès on disposarem de la tarda lliure per visitar el poble. Pernoctarem allà mateix.

 El diumenge 30 realitzarem la visita del Museu Municipal Miquel Soldevila i Mercat. Després de dinar ens dirigirem a Cal Rosal on podrem fer una passejada per la ruta de Pedret. Hi pernoctarem, i el dilluns 31 sortirem  cap a Fuives on visitarem el Museu del Ruc Català.

                          

 

Continuarem cap a Lluçà on visitarem el Monestir de Santa Maria de Lluçà, el seu claustre i museu. A la nit, al local que ens cedeixen al costat del Monestir, realitzarem el sopar- castanyada. 

 

          

 

 

 I per tancar la trobada, el dimarts dia 1 de novembre, farem una curta excursió a la Font dels Bous on realitzarem la foto commemorativa en la seva Bauma, i posterior Cant del adéus.

 

 La data màxima per apuntar-vos es el dia 24 d’octubre abans de les 20 hores.

 Per fer efectiva l’inscripció caldrà fer la transferència al compte  de la secció:

                              2100 0777 41 0100511778

Enviant per fax al 93 265 04 19 o per correu a l’adreça autocaravanesucc@uccat.com el comprovant de la transferència feta, tot això màxim fins el dia 24 d’octubre , abans de les 20 hores

 Preu: 20 euros per adult major de 10 anys. Inclou: visites, pàrquings, castanyes i ball.

  L'organització té previst llocs per al buidatge d'aigües grises i negres. Ateneu les seves indicacions.

 

RESERVEU

   25, 26 i 27 d’novembre per anar a Altafulla.