Areas

Àrea Cervera

 

 

 

 

 

 

 

 

CERVERA

 N 41º 40' 41" E 1º 17' 02"

 

 

 

 

 

 

CERVERA

 N 41º 40' 41" E 1º 17' 02"

Àrea d'autocaravanes a Viladrau

De nou és un plaer anunciar-vos que l'Ajuntament de VILADRAU(OSONA) posa en funcionament una àrea d'autocaravanes. Porta d'entrada al Parc Natural del Montseny des de 1977 i declarat reserva de la Biosfera per la UNESCO en 1978Es pot gaudir dels colors de la tardor, de la bona gastronomia, de conèixer llegendes sobre les bruixes que diuen que encara passegen pels boscos propers... de les dones d'aigua... saber d'històries de famosos bandolers, els castanyers i l'artesania que embolica a la tan benvolguda castanya de Viladrau.El nostre agraïment i enhorabona a l'ajuntament de Viladrau i els companys d'Àrea 13, per recolzar la nostra forma de turisme i per acollir-nos en aquest entorn natural únic.No visitar l'àrea el cap de setmana 8/9/10 de novembre que estrà complert per la inauguració.

Ärea d'autocaravanes a la Seu d'Urgell.

Ens comunica en Jordi Milà que en la seva visita a la Seu d'Urgell , ha observat que hi ha un àrea d'autocaravanes nova en aquesta població, està situada entre el Carrer Portal de la Cerdanya i Carrer Dr. Peiró.

Coordenades: N 42º 21' 31,84" ; E 1º 27' 52,43"

La capacitat és de 10 places, la zona de serveis i els estacionaments són molt grans(buidat gratuït), hi ha endolls d'electricitat a cada parcel·la (aigua i llum de pagament)

Seria d'agrair indicacions del funcionament de la borna i que hagués un contenidor d'escombreries, en tot aquestes observacions son molt fàcils d'esmenar.

Des d'aquest web volen felicitar a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell , per tenir en compte als nostres vehicles i els veïns autocaravanistes que ens consta que han fet la proposta.

 

Àrea d'AC d'El MASROIG

Com a fruit de les reunions amb les Cooperatives Agrícoles Catalanes amb la Secció d'Autocaravanes de la UCC, en les que els proposàvem fer àrees com a France Pasion,

Ja podrem visitar la comarca del Priorat amb serveis ecològics i estacionament per als nostres vehicles, amb la inauguració de l'àrea d'autocaravanes d'El MASROIG, que comptarà amb 10 places d'estacionament i serveis gratuïts.

Coordenades GPS: N 41º 07' 36" E 0º 44' 1 "

Aquesta està situada al costat de l'Agrobotiga Celler del Mas Roig(vins,olis i productes artesans), al poble: servei de bar, restaurant, compres (embotits artesans, pa artesà...)

Enoturisme: Visita guiada al Celler d'El Masroig, tasts de vins i olis.

Altres punts d'interès: Parc Natural del Montsant, Església parroquial de Sant Bartomeu, Ermita de Pinyeres, Jaciment prehistòric del Puig Roig del Roget.

Articles:

http://elmonperlafinestra.blogspot.com.es/2013/08/el-masroig-nova-area-dautocaravanes.html

http://www.autocaravaning.org/2013/08/nueva-area-rural-celler-masroig.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enllaços d'interés:

Agrobotiga tel 34 977825026

www.cellerelmasroig.com

www.turismepriorat.org

www.elmasroig.altanet.org

www.prioratenoturisme.com

 

Àrea d'autocaravanes a la Colònia Güell

 

 

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ (BARCELONA), 14 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló (Barcelona) ha posat en marxa una àrea de servei per a autocaravanes situada a l'aparcament del camp de futbol de la Colònia Güell, a pocs metres de la cripta Gaudí.

L'àrea de servei, que ofereix serveis bàsics i una zona de pícnic, pot ser utilitzada en total per sis autocaravanes que poden estar a l'aparcament un màxim de 48 hores, segons informa l'Ajuntament.

El consistori ha habilitat aquest espai com un mecanisme per potenciar el turisme i regular la pernoctació d'aquest tipus de vehicles al municipi.

En les gestions realitzades amb el consistori, per tal d'aconseguir aquest àrea a tingut molt a veure el nostre company Salvador Peiró, que en nom del nostre col.lectiu felicitem.

 

 

Àrea AC a 5 km de la Ciutat de les Ciències a Valencia.

Del mes de Febrer d'aquest any funciona una nova área d'autocaravanes a Valencia Àrea Càmping Car La Marina, la qual recomenem per a visitar Valencia.

Està situada a  5 km de la Ciutat de les Ciències i a 50 metres de parada de BUS amb destinació a València.

Ubicada al cor del Parc Natural  de l'Albufera a 100 m de les platges; carril bici per tot el Parc.

 L'àrea disposa  de servei d'autocaravanes , pica per rentar plats, lavabos, dutxa.
La tarifa diària és d' 11 euros, vigilat 24 hores, 10% descompte als socis del nostre club.
Les coordenades són: N 39 º 23 '14 "  W 0 º 19' 56"
Adreça: Camí del Riu 556 B
CP 46012 El Saler (València)

Per més informació : tel 696510897

mail. MARIA19583@gmail.com

Ârea d'autocaravanes a Navarcles

 

                                                    

Amb aquest article ens afegim a la iniciativa d’un soci de la secció en el sentit de recolzar i publicitar turísticament aquells municipis que han apostat per la nostra manera de fer turisme i de la manera més evident: amb la creació d’un àrea d’autocaravanes. Avui us parlarem de Navarcles.

A la comarca del Bages trobareu la vila de Navarcles, que des del 2007 ofereix a tots els autocaravanistes un àrea d’autocaravanes.  Però Navarcles no només té un àrea d’autocaravanes.

De entrada, presenta una interessant situació geogràfica, a cavall de la cruïlla entre l’eix de Llobregat o C-16 i l’eix tranversal o C-25; una cruïlla que segur  molts hem recorregut en els nostres viatges i escapades en autocaravana.

I una vegada sigueu a Navarcles, allà hi trobareu molts al·licients turístics i culturals que us invitaran a visitar-la. A continuació us fem unes pinzellades:

Com la seva singular festa de Monacalia (: http://monacalia.navarcles.org/ )  celebrada al març o a l’abril, segons l’any.

I si busqueu cultura, la trobareu escrita amb lletres majúscules a Sant Benet de Bages (http://www.monstbenet.com/ ) .

Trobareu la seva gastronomia a base de bons embotits, la seva amanida navarclina i tot regat amb vins amb DOP (http://www.dopladebages.com/ ).

També, si voleu estirar les cames, només cal atansar-se a l’entorn natural del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ple de rutes de senderisme. Tots aquests atractius i molts més pots trobar-los en :http://www.navarcles.org/4_1_1_llacNavarcles.php#

I si no us importa fer un petit desplaçament, molt a prop, quasi a tocar de la ma, teniu Manresa o les Valls del Montcau, dos bons destins per passar una jornada.

Ah! I és clar, Navarcles ofereix a tots els autocaravanistes que la visitin la seva àrea d’autocaravanes. Les seves dades:

 

Localització: situada a la font de la Cura en el camí del Galobard, a poca distància el Parc del Llac s'hi troba l'àrea d'autocaravanes de Navarcles, dotada amb aigua potable, punts de llums i desaigües per les aigües de les autocaravanes. Per poder connectar a llum, truqueu a la Policia Local al mòbil 639 206565 El lloc és tranquil i en plena natura.

Adreça: Camí del Galobard s/n.
Coordenades: 41º 45' 23"N // 1º 54' 28" E

 

 

(L’article s’ha confeccionat amb informació extreta de http://elmonperlafinestra.blogspot.com/2012/02/navarcles-vila-autocaravanista.html )

 

 

Secció d’Autocaravanes de la Unió Caravanista de Catalunya.

http://www.autocaravanesucc.cat/

info@autocaravanesucc.cat

Barcelona, febrer de 2012.

 

 

Les àrees d'autocaravanes a Catalunya a desembre de 2011

 

Un soci de la Secció d’Autocaravanes ens ha passat el recull que ha fet de totes les àrees d’autocaravanes que a data de desembre de 2011 podem trobar a Catalunya. El balanç que ha fet no deixa de ser engrescador: el creixement és lent però constant i després de consultar diverses webs, entre elles aquesta que estàs llegint, es poden comptabilitzar més d’una trentena d’àrees d’autocaravanes.

 

D’aquestes, el 50% estan ubicades en autopistes, i moltes d’elles en trams de peatge, en concret un terç del total d’àrees de Catalunya, si bé , la part bona d’aquestes àrees, és la seva distribució al llarg de l’AP7, que fan que puguin donar força cobertura a l’autocaravanista que vulgui recórrer el nostre litoral; així mateix, algunes les veig com imprescindibles punts d’avituallament pels autocaravanistes que visitin les destinacions turístiques urbanes de Figueres, Barcelona, Tarragona ... o Lleida, on les properes àrees de l’AP2, fan el mateix servei.

 

De la resta d’àrees es destaca l’empenta que ha tingut la creació d’àrees municipals. I si fa uns anys es tractava de modestes poblacions, com el pioner Navarcles o els Muntells, aquest any s’han tractat de capitals de comarca com Tremp, Vic, Tortosa, Ripoll..., està clar que de mica en mica les entitats locals s’interessen pel potencial turístic del nostre col·lectiu. Interès que també ha mostrat una ciutat turística com Platja d’Aro, a la Costa Brava.

 

En aquest recull d’àrees s’acaba destacant altres aspectes com:

 

1.     La vila de Calaf,  situada al centre de Catalunya i a peu de la C-25, que ofereix dues àrees  als autocaravanistes.

2.     La creació de les àrees pirinenques de Ripoll i Tremp, fan destacar més que mai el desert autocaravanístic del Pirineu Català; aquí, tal vegada, les pistes d’esquí podríem dir alguna cosa...fins llavors haurem de saltar a França.

3.     Celebrar el fet que empresaris vinculats al món de l’autocaravana ( distribuïdors i aparcaments) també s’hagin decidit per oferir àrees als autocaravanistes que passin pel davant de les seus negocis. S’han pogut comptabilitzar quatre àrees d’aquesta mena.

 

A continuació us oferim el llistat que ha fet aquest soci, per si el voleu tenir a ma en les vostres escapades en autocaravana per Catalunya (cliqueu a la imatge per obtindrel en pdf).

 

I acabem l’article amb un sincer agraïment a totes aquelles persones que fan possible que, de mica en mica, el mapa de Catalunya es vagi omplint d'àrees d'autocaravanes.

 

( Informació extreta de http://elmonperlafinestra.blogspot.com/p/arees-dautocaravanes-catalunya.html )

 

Secció d’Autocaravanes de la Unió Caravanista de Catalunya.

http://www.autocaravanesucc.cat/

info@autocaravanesucc.cat

Barcelona, gener de 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nueva "area d'autocaravanes"en Miami Playa‏ (Tarragona)

Hem rebut aquest mail i creiem que es interesant posar-lo en coneixement dels socis:
 
Soy Juan Carlos, del  "area" las moreras, de Peñiscola.
Como creo que ya sabeis, hubo que cerrarla ( debido a las presiones del Ayto.) y no se va a reabrir.
Os envio este mail para comunicaros que he abierto una en TARRAGONA. Concretamente en la N-340, km 1138 (MIAMI PLAYA).
Dentro de un camping que se llama PLAYA Y FIESTA, he preparado una zona "exclusiva" para autocaravanas, de unas 80-90 plazas. Se abrio este 2 de Enero pasado.
El "area" esta a pie de playa y a 4 km., en direccion Norte se llega al centro de Cambrils, y a 6 km., en direccion Sur se llega a Miami Playa.
Hay aseos y duchas (agua caliente-gratuitas) y lavadoras (4€). EL PRECIO ES 9,50€ (+ 7% IVA)/24H.
Quedo a vuestra disposicion para cualquier consulta,
 
Saludos,
 
Juan Carlos.
 
 
LAS MORERAS CamperPark
N-340, km 1138
MIAMI PLAYA (Tarragona).
N. 41º 02 40"    E. 0º 59 40"
977 179 513
657 618 636
 

ÂREA DE CALAF

 

    

GPS:   N 41º 44' 5"        E 1º 30'  50"

Després  d’anys de negociació i assesorament  amb  l’Ajuntament de Calaf  portades per la nostra secció  d’autocaravanes de la UCC, encapçalades  pel  nostre company  Dani  Hernandez veí d’aquesta població, hem aconseguit que creï instal.lacions per autocaravanes en un solar municipal , per tal d'impulsar aquest tipus de turisme  en aquesta població.

Calaf va demostrar amb la seva acollida a una trobada de la nostra secció i amb el serveis per autocaravanes que  disposa la gasolinera de Bon Àrea, la seva sensibilitat cap el nostre tipus de turisme.

Calaf, però,  no disposava de cap superfície adequada per l’estacionament d’autocaravanes, amb els serveis que requereix. L'Ajuntament ha respòs molt satisfactòriament a aquesta demanda.

Aquesta àrea podrà donar acollida a quatre autocaravanes i comptarà també amb una zona d’esbarjo i una altra de picnic. Els ususaris  podran fer us dels serveis per un espai de temps no superior a 48 hores.

La parcela està situada a la confluència dels carrers de Berlín, Plus Fort i Carrilet  i té una superficíe  de a prop de 900 metres quadrats. L’Ajuntament ha costejat els materials , mentre que que la mà d’obra ha anat a càrrec de diversos treballadors contractats mitjançant  plans d’ocupació.

Contingut sindicat